Plastisk kirurgi

Hos oss får du raskt time til plastisk kirurgi. Vi tilbyr både kosmetisk og medisinsk plastikkirurgi. Våre spesialister gir deg god oppfølging både før og etter operasjon.
Plastisk kirurgi
 - Medi3

Plastikk kirurgi er et av Medi3s mange tilbud, og vi tilbyr et bredt spekter av operasjoner utført av våre erfarne spesialister innen plastikkirurgi. Vi er nær deg og gir god oppfølging både før og etter operasjon. Dette gjør Medi3 til et trygt valg.
 
Mange tenker på å gjennomføre plastikk kirurgi; men det kan være en lang prosess fra å tenke tanken til å ta steget. For å vurdere om plastikk kirurgi er aktuelt for deg, er det nødvendig med en konsultasjon hos en av våre spesialister i plastikkirurgi.

Medisinsk ansvarlig er Arne Roaldsnes, Spesialist i plastisk kirurgi.


Vi har timer for konsultasjon / vurdering både på dag/ kveldstid.


Ta kontakt med oss på tlf 70 11 71 86, plastikk@medi3.no for informasjon eller timebestilling, eller bestill time direkte her på våre hjemmesider.
  

I menyen til under finner du de vanligste operasjonene vi utfører. Dersom du ikke finner det inngrepet du ønsker, ta kontakt.


Hva skjer ved den første konsultasjonen?

En uforpliktende personlig konsultasjon er første steget for deg som tenker på å gjøre et inngrep innenfor plastisk kirurgi. Kirurgen vil ved dette møtet snakke med deg for å danne seg et bilde av din helse og diskutere dine ønsker med deg.

}
Hvor finner du oss?

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .

Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.

 

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person

Registering og bruk av Digipost er helt gratis.

 

For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).

Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.

Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.

 

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

 - Medi3
MEDI3
Her har vi samlet en del av spørsmålene vi ofte får.

Har du spørsmål om plastisk kirurgi?