Bjørn Tore Haga

Bjørn Tore Haga

Plastikkirurg

Bjørn Tore Haga er utdannet lege fra Univ. i Bergen. Spesialist i plastikkirurgi fra Haukeland Univ. Sykehus. Tidligere avdelingssjef ved Plastikkirurgisk avdeling Haukeland Univ. sykehus. og har vært seksjonsoverlege ved Håndkirurgisk seksjon Haukeland Univ. sykehus. Medlem i Norsk Plastikkirurgisk forening og Norsk forening for estetisk plastikkirurgi.

 

Han har arbeidet som plastikkirurg ved Medi3 siden 2015 og utfører her de fleste kosmetiske prosedyrer samt håndkirurgiske inngrep. Haga har lang og omfattende erfaring innen kosmetisk og rekonstruktiv brystkirurgi.

 

Haga har også utviklet en behandling for epicondylitt (tennisalbue), med svært gode resultater, og har utført denne teknikken siden 1997. Dr Haga var blant de første i Norge til å benytte injeksjonsbehandling for dupuytrens kontraktur med Xiapex og har til nå behandlet over 300 pasienter med denne teknikken.

 

Han er en svært erfaren kirurg innen både kosmetisk kirurgi og håndkirurgi og har blant annet gjort over 650 avanserte mikrokirurgiske prosedyrer (brystrekonstruksjoner, rekonstruksjoner i overekstremitetene, samt ved traumer).