Brystforstørrelse med protese

Brystforstørrelse med protese

 
Gjennom livet endres brystene. Svangerskap, amming, vektøkning/-nedgang og aldring påvirker brystenes utseende. Dersom du ønsker brystforstørrelse kan vi i Medi3 tilby å få satt inn proteser.

I  de fleste tilfeller brukes fortsatt proteser  ved brystforstørrelse og da vanligvis silikonproteser (s.k. saltvannsproteser brukes praktisk talt kun ved rekonstruksjoner etter kreftbehandling).


Motiva proteser

Vi bruker kun Motiva proteser. Disse er relativt nyutviklede (men har vært i bruk nå, i 2020,  i 10 år – 1 mill. Implantater)  og holdes kvalitetsmessig for å være de beste implantater der risiko for både perforasjon og kapseldannelse er svært lav. Protesene er laget for å kunne ligge inne en vanlig livstid, men man anbefaler likevel at om man går til det skritt å legge inn proteser, må man ta med i beregningen at man på et tidspunkt bør få dem skiftet.


Motiva har også et garantiprogram som dekker nye dersom det går hull på protesen innen 10 år, samt dekning av både proteser og kirurgi ved kapseldannelse innen 1 år. Vi tilbyr også gratis skifte av protese innenfor 2 år dersom det oppstår hull, kapsel grad 3-4, og om man av en eller annen grunn ønsker å ta dem ut.Motiva proteser foreligger i to gel-typer med ulik konsistens. Den mykeste (ergonomix) oppfører seg mer i retning av et vanlig bryst og gir mindre oppbygning i øvre del. Denne protesen gir et mer naturlig utseende og erstatter dermed det vi tidligere kalte anatomiske proteser. Pga mykheten og styrken i implantatet kan man legge det inn via små snitt ned til 2,5 cm. Vi legger vanligvis et snitt i folden under brystet som vi mener  er det beste.

 
Ved konsultasjon vil alle forhold bli diskutert, også om man vil legge protesen oppå eller  under brystmuskelen , og størrelse og projeksjon (hvor mye protesen bygger fremover).


Vi anbefaler å vente med å legge inn protese til du er fylt 20 år. I enkelte tilfeller kan vi vurdere dette  ned til 18 års alder. Dette gjelder for de som nærmest har manglende bryst. 


Vi gjør også brystforstørrelse med eget fett. Les mer om det her


Pris på inngrepet: Se vår prisliste her


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

 

Epost: firmapost@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

 

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00