Brystløft

Brystløft

 
Med brystløft menes at og brystene omformes og løftes opp uten at der fjernes vesentlig mengde brystvev.

Man fjerner i hovedsak hud, og evt. en mindre mengde brystvev (50-200 gr på hver side). Samtidig vil man også redusere areola (det brune området rundt brystvorten) til passende størrelse. Dette gjøres vanligvis som en kosmetiske prosedyre, og dekkes ikke i offentlig helsevesen. Vi vet likevel at noen som har nedfalte (ptotiske) bryst, kan ha en del fysiske plager med drag og gnag fra BH-stropper og kanskje fuktrelaterte probeer under brystene i tilleg til også noen muskulære palger i skulder/nakke- regionen.


Om man har lite brystvev igjen kan det bli aktuelt å tenke på å øke volumet med evt. å legge inn protese. Dette kan gjøres samtidig, eller som en egen prosedyre etterpå. Evt. kan man også bruke eget fett.


Utfordringen ved brystløft er å få brystet til bli stående på plass også i ettertid. Et operert bryst vil forandre seg helt inntil et år etter operasjonen, og kan i varierende grad falle delvis tilbake. Denne prosessen er avhengig av hvor god støtte og fasthet der er i den enkeltes brystvev – noe som kan variere betraktelig – og det er også i stor grad avhengig av den enkelte kirurgs operasjonsteknikk og hvilken metode man behersker og bruker.


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

 

Epost: firmapost@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

 

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00