Overdreven svetting

 
Noen kan ha problem med overdreven svettetendens i armhulene.

Overdreven svette kan behandles med botoxinjeksjoner, men slik behandling har forbigående effekt og må gjentas jevnlig. Alternativet er å destruere svettekjertlene i huden . Vi gjør dette med å føre en skarp fettsugingskanyle innunder huden og skrape /suge kjertlene bort. Dette gjøres vanligvis i narkose, men kan også gjøres i lokalanestesi evt. med sedasjon.


De fleste blir tydelig bedre, mange blir helt bra, men i noen tilfeller må vi inn en gang til. Det har også hendt at vi ikke har kommet helt til målet på tross av flere forsøk.

 

Pris på inngrepet: Se vår prisliste her


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost. 
For å sende til Medi3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.