Brystreduksjon

Brystreduksjon

 
Tunge eller hengende bryster kommer ofte som følge av vektvariasjon, amming eller er medfødt. En brystreduksjon kan bedre og tilpasse størrelsen til den øvrige kroppsformen eller lette fysiske aktiviteter, og hindre smerter i rygg og skuldre.

Et vanlig problem hos kvinner er smerter i nakke og skuldre grunnet store, tunge bryst. Store bryst kan også gi uønsket oppmerksomhet, redusert selvfølelse og være til hinder for sportslige aktiviteter. Det kan også være vanskelig å finne en passende BH andre steder enn i spesialbutikker, og BH stroppen gnager inn i skuldrene og gir ubehag.

Brystreduksjon er et plastikkirurgisk inngrep som forminsker størrelse og heng.

Inngrepet kan gjøres av medisinske eller kosmetiske årsaker og kan redusere rygg og nakkesmerter. Ved en brystreduksjon fjernes fett, brystvev og hud, og brystvorten flyttes opp til et nivå med folden under brystet. Ved behov reduseres den pigmenterte delen rundt brystvorten. Brystvevet formes slik at brystet får et fastere og mer estetisk tiltalende utseende. Inngrepet gir mulighet for å redusere sideforskjell mellom brystene.

 

Når en brystreduksjon er medisinsk begrunnet kan den bli dekket av det offentlige. Medi3 har avtale med Helse Midt-Norge om offentlig refusjon av utgiftene til brystreduksjon. Det vil si at du kun betaler egenandel for konsultasjon, operasjon og kontroll. En brystreduksjon med medisinsk grunnlag blir dermed refundert.

Hvis inngrepet er kosmetisk begrunnet må du betale inngrepet selv.


For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon eller send epost til plastikk@medi3.no

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00