Brystreduksjon

Brystreduksjon

 
Tunge eller hengende bryst kommer ofte som følge av vektvariasjon, amming eller er medfødt. En brystreduksjon kan bedre og tilpasse størrelsen til den øvrige kroppsformen eller lette fysiske aktiviteter, og hindre smerter i rygg og skuldre.

Brystreduksjon er aktuelt for deg som har store og tunge bryster, som kanskje gir plager i rygg og nakke.

 

Bryster som er for store i forhold til resten av kroppen, kan gi smerter i nakke og rygg samt være til plage ved fysisk aktivitet. Mange opplever også smerter i skuldrene fra behåstroppene samt fuktproblem under brystene. Brystreduksjon er en kirurgisk operasjonsmetode der vi fjerner hud og brystvev og samtidig løfter brystene til en høyere posisjon.

 

Med brystreduksjon blir brystene redusert grovt sett inntil halve volumet ( man tar ofte ut 350 – 700 gr eller mer  på hver side). Reduksjon vil også medføre at brystet løftes  og omformes  på samme måte som ved brystløft, men forskjellen er at man også tar bort mye vekt (ved brystløft stort sett bare hud ) . Ved slike prosedyrer er det alltid en viss risiko for å tape ammeevne, eller at følelsen i brystvortene kan reduseres.(Dersom en brystreduksjon er medisinsk begrunnet kan den bli dekket av det offentlige. Medi3 har avtale med Helse Midt-Norge om offentlig refusjon av utgiftene til brystreduksjon. Det vil si at du kun betaler egenandel for konsultasjon, operasjon og kontroll. En brystreduksjon med medisinsk grunnlag blir dermed refundert.)

Dersom du ønsker kosmetisk tillegsbehandling utover medisinsk indikasjon og det som dekkes av den offentlige avtale, kan vi tilby tillegsprosedyrer  i samme inngrepet (feks  fettsuging og fjerning av hudoverskudd i armhulen etc). Pris avtales på forhånd og betales privat. Pris på inngrepet: Se vår prisliste her

Medi3 utfører også brystløft. Les mer om det her.

 

Vi utfører også brystreduksjon privat, dvs uten dekning fra det offentlige. Du trenger da ikke henvisning fra lege, men kan bestile time direkte hos oss. For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

SOMMER 2022


ÅLESUND

Fra 11.07 til og med 19.08 har vi sommeråpent fra kl. 08.00 – 15.00.

 

 

Ordinære åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost. 
For å sende til Medi3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.