Tora Standal-Knutsen


Psykologspesialist voksen

Tora Standal-Knutsen


Kompetanseområder:
Emosjonsfokusert terapi, EMDR, parterapi, veiledning

 

Utdanning:
Jeg er utdannet psykolog ved universitetet i Bergen i 2017, og har flere års erfaring som psykolog i spesialisthelsetjenesten og med behandling av angst, depresjon, traumer, sorg, avhengighet, selvbildeproblematikk, og en rekke andre psykiske plager. Jeg har gjennomført treårig spesialistutdanning innenfor emosjonsfokusert terapi.

 

I emosjonsfokusert terapi jobber vi med å endre vonde og fastlåste følelser, og i større grad kunne forstå og lytte til det følelsene forteller deg, og hva du har behov for. Jeg er opptatt av hvordan våre følelsesmessig og relasjonelle mønster preger oss i hverdagen vår. Jeg har også utdanning i EMDR, som er nyttig i arbeidet med bearbeiding av vonde opplevelser og traumer. Som psykolog er jeg engasjert og åpen, det er viktig for meg at vi jobber sammen på en måte som gir mening for deg, og at det kjennes trygt. Ingen tema er for små eller store, enten om du ønsker hjelp til en konkret problemstilling eller om du først og fremst ønsker hjelp til å forstå deg selv og andre litt bedre. Vi finner ut av det sammen.

 

Parterapi:
Jeg tilbyr også terapi for par som ønsker å få det bedre i parforholdet sitt, om dette er å jobbe seg gjennom en utfordrende periode, eller det å bedre forstå hverandres følelser og behov.  Jeg ser frem til å treffe deg.

  

Språk:
Jeg kan ha terapi på norsk og engelsk.

 

Fysisk / digitalt:
Jeg tilbyr både fysiske møter, digitalt og telefon dersom ønskelig.