Sondre B. Øverland


Psykolog voksen

Sondre B. Øverland

 

Kompetanseområder:

Psykodynamisk metode
Livskriser, autismespekter, selvrealisering, kjønnsroller, eksistensielle kriser og religion, ubehagelige følelser, angst, ensomhet, og sosiale relasjoner

 

Utdanning og erfaring:
Etter studier ved Norges arktiske universitet (Universitet i Tromsø) og Eötvös Loránd-universitetet (Universitetet i Budapest) ble jeg ferdigutdannet psykolog i 2019, og har siden jobbet innen offentlig psykisk helsevern med blant annet akutt-, allmenn- og nevropsykiatri. Siden 2022 praktisert samtaleterapi i privat sektor. 

 

I terapi benytter jeg hovedsakelig den psykodynamiske metode, med fokus på akkurat den problemstillingen som oppleves som mest aktuell for deg. Alle samtaler tilpasses etter ditt behov, og kan for eksempel baseres på tema som følelser, behov og emosjonsutrykk. Jeg tilbyr både utredning og behandling på norsk og engelsk.

 

Jeg har bred erfaring fra arbeid med problemer knyttet til blant annet livskriser, autismespekter, selvrealisering, kjønnsroller, eksistensielle kriser og religion, ubehagelige følelser, angst, ensomhet, og sosiale relasjoner.

 

Kom gjerne innom for en samtale, så finner vi sammen ut om jeg er den rette samarbeidspartneren for nettopp dine utfordringer og behov.

 

Språk:
Jeg kan ha terapi på norsk og engelsk.

 

Fysisk / digitalt:
Jeg tilbyr både fysiske møter, digitalt og telefon dersom ønskelig.