Brystforstørrelse med eget fett

Brystforstørrelse med eget fett

 
Brystforstørrelse med eget fett gir større bryster med naturlig form og mykhet samtidig som vi fjerner uønsket fett fra mage eller lår.

De som egner seg best for denne operasjonen, er de som ønsker en moderat forstørring av brystene og samtidig har uønskede fettansamlinger på mage eller lår som de ønsker fjernet. Mange opplever etter amming at brystene har mistet form og volum, da kan forstørring av brystene med eget fett gjenskape volumet og formen. Ønsker du enda større bryster eller har lite underhudsfett, er silikonproteser ofte bedre egnet. Har du mye heng kan det være nødvendig med brystløft først.

 

Om å forstørre brystene med eget fett

Vi utfører først fettsuging der vi henter ut fettceller fra et område på kroppen der du ønsker å få fjernet fett. Disse fettcellene behandles og optimaliseres med et avansert utstyr  før de sprøytes inn i brystene dine.  Fettcellene gror inn i brystene dine og vil ha samme mykhet som vanlig brystvev. Det er viktig å merke seg at brystene blir mindre hvis du går ned i vekt.

 

Ved fettransplantasjon vil ca 50-70% av fettcellene bli værende i brystene, mens ca 30-50% resorberes av kroppen. Det er begrenset hvor mye fett man kan sprøyte inn i brystene i en operasjon, slik at den endelige brystforstørrelsen ofte tilsvarer én BH-cupstørrelse. Dette er imidlertid individuelt og må diskuteres med kirurgen. Operasjonen kan gjentas etter 3 måneder hvis man ønsker større volum.


Vi kan korrigere sideforskjeller mellom brystene dine og sette inn fettet i bestemte områder for å påvirke formen. Operasjonen etterlater oftest tre svært små (ca 3mm lange), oftest knapt synlige arr på hvert bryst. Der man henter fettet fra får man ca 5 millimeter lange arr som oftest er lite synlige.


Fettet settes inn i brystene via enn tynn nål med butt spiss med sidehull. Dette medføre ingen vesentlige smerter etterpå, og nerver og blodkar blir bevart. 

 

Pris på inngrepet: Se vår prisliste her

Vi utfører også brystforstørrelse med protese. Les mer om det her.


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

 

Epost: firmapost@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

 

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00