Vurderer du kosmetisk kirurgi?

Vurderer du kosmetisk kirurgi?

 
Dersom du vurderer kosmetisk kirurgi, er Medi3 tilstede for deg for å svare på dine spørsmål og vurdere hvilke muligheter som kan passe. Ved Medi3 utføres plastikkirurgi av faste kirurger med lang erfaring. En grundig konsultasjon, en trygg opplevelse og den beste oppfølgingen i etterkant er måten vi jobber på.

Trygghet først

Flere sliter med ulike kroppslige forhold som påvirker både fysisk og mental helse. Kosmetisk kirurgi skal tas på alvor og vurderes grundig av kirurgen under konsultasjonen. – Vi legger vekt på at pasienten tar en gjennomtenkt avgjørelse, sier plastikkirurg ved Medi3 Bjørn Tore Haga.

Som pasient skal du føle deg ivaretatt hele veien, helt fra du bestiller time til konsultasjon til du er hjemme igjen etter et eventuelt inngrep. – Vi ringer alltid pasienten dagen etter operasjonen for å følge opp og svare på eventuelle spørsmål som kan dukke opp, sier Haga. – Ved avreise fra klinikken får du skriftlig informasjon og telefonnummeret til kirurgen. Vi er lett tilgjengelige, noe vi ser er en god hjelp og trygghet for mange.

Hvilke tilbud har Medi3?
Kosmetisk kirurgi gjøres vanligvis for å bedre utseende eller unngå plager. For noen kan resultatet bety en enklere hverdag både fysisk og mentalt.


Medi3 utfører de fleste av vanlige operasjoner  - som for eksempel:

 

Brystforstørrelse

Det kan være flere grunner til at kvinner ønsker å forandre brystene sine. Noen er utviklet med små bryster og ønsker en forstørrelse. Andre opplever at brystene mister volum og fasong etter graviditet og amming.

 

Brystforstørrelse gjøres med silikonprotese eller med eget fett. – Medi3 bruker nå Motiva proteser, forteller Haga. – Disse er nyutviklede, og vi mener de er bedre enn de vanlige teksturerte protesene. De har to typer gel. Den mykeste typen brukes mest og vil oppføre seg i retning av et dråpeformet implantat. Den er fastere og vil gi en større oppbygging i øvre del av brystet. Under inngrepet bruker vi standard snitt under brystet, som med Motiva silikonproteser gjøres veldig kort samtidig som vi unngår snitt i areola og armhule.

 

Forstørrelse med eget fett har Medi3 gjort i mange år. – En fettsuger da et problemområde og fettet settes tilbake i brystene, sier plastikkirurg Haga. – Vi anbefaler å vente med brystforstørrelse til etter fylte 20 år.

 

Fettsuging

Medi3 utfører fettsuginger i de fleste kroppsregioner. De fleste er på mage, nedre rygg, lår og brystregionen (menn). – Vi bruker systemet Water Jet som regnes som den mest skånsomme metoden. Metoden innebærer at man kan tilføre væske i fettsugingsfeltet hele tiden, forteller Haga, – slik unngår vi varme- eller friksjonsskader som enkelte andre metoder kan medføre.

 

Dersom du har spørsmål, eller ønsker å snakke med oss om plastikkirurgi – ta gjerne kontakt med oss!

For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon eller send epost til plastikk@medi3.no

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

 

Epost: firmapost@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

 

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00