Overarmsplastikk Lårplastikk

Overarmsplastikk Lårplastikk

 
Overarmsplastikk / lårplastikk kan gjøres når der foreligger et sjenerende hudoverskudd på overarmene, eller lår. Ved mye fettvev, gjøres fettsuging i tillegg.

Overarmsplastikk

Ved lite hudoverskudd på armene kan man klare å få en forbedring ved kun et tverssnitt inne i armhulen. Med mye hudoverskudd går vanligvis arret fra armhulen og nesten ned til albuen. Lengden på arret avhenger av hvor mye hud som man må fjerne.

 

Lårplastikk

Ved en lårplastikk oppnår man oppstramming av lårene ved at vi fjerner løs hud fra innsiden av lårene i kombinasjon med fettsuging. Lårplastikk utføres ofte hos pasienter som har gått ned i vekt og har et hudoverskudd på innsiden av lårene. 

 

Ønsker man smalere lår og har god hudkvalitet (lite strekkmerker og god elastikk i huden) kan fettsuging uten å fjerne hud gi et godt resultat. I de tilfellene man ønsker smalere lår men har overskuddshud, vil fettsuging alene ikke gi tilstrekkelig oppstramming. Da må man utføre en lårplastikk der man kombinerer fettsuging med oppstramming av huden for å få optimalt resultat.

Pris på inngrepet: Se vår prisliste her


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

SOMMER 2022


ÅLESUND

Fra 11.07 til og med 19.08 har vi sommeråpent fra kl. 08.00 – 15.00.

 

 

Ordinære åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost. 
For å sende til Medi3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.