Fjerning av brystprotester

Fjerning av brystprotester

 
Fra tid til annen er det aktuelt å ta ut brystprotesene. Dersom du har dem i mange år og er litt bekymret for om der kan være gått hull. på, kan de fjernes.

Noen opplever at de blir harde og vonde og at de endrer form. Dette kan bety at der er forkalkninger i kapselen , eller at man har fått skapseldannelse. Alle proteser får en kapsel rundt seg. Dersom denne er tynn og myk, merkes den ikke. Ved kraftig og tykk kapseldannelse vil dette merkes ved at brystet endrer form og blir smertefullt.


Når proteser bør tas ut, er et vanskelig spørsmål å besvare. Der er flere typer og merker og ulike kvaliteter. Etter 10 -15 år bør man få protesene undersøkt. Deretter bør man ha jevnlig kontroll på dem kanskje annethvert år til de skiftes. 


Ved fjerning av proteser kan dette gjøres relativt enkelt ved å gå inn gjennom det gamle arret og åpner inn til protesen og tar denne ut. Hvis det er fotykket kapsel  rundt protesen  fjernets denne i sin hellhet.


Etter protesen er tatt ut vil brystet skrumpe gradvis inn til sin egentlige størrelse og brystvorten vil trekke seg noen cm . oppover. . Noen vil vurdere et brystløft etter fjerning, evt ny protese. Dette kan vi gjøre i samme inngrepet.

 

Pris på inngrepet: Se vår prisliste her

Vi utfører også brystforstørrelse med eget fett. Les mer om det her.


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time


Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

 

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

SOMMER 2022


ÅLESUND

Fra 11.07 til og med 19.08 har vi sommeråpent fra kl. 08.00 – 15.00.

 

 

Ordinære åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost. 
For å sende til Medi3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.