Fettransplantasjon

Fettransplantasjon

 
Hos oss kan du flytte fettvev fra ett sted på kroppen til et annet. Metoden er ofte brukt for å forstørre bryst, men kan også brukes andre steder på kroppen.

Fettransplantasjon er en teknikk som brukes for å tilføre volum til visse steder i ansiktet eller på kroppen, som feks.:Bryst
Ansikt
Rynker
ArrkorreksjonI ansiktet kan vi sette fett i dype furer rundt munnen eller for å bygge opp volum i kinn, rundt øyne og i lepper. I tillegg fungerer denne teknikken utmerket for å jevne ut vevsdefekter andre steder på kroppen.

Fettransplantasjon kan også brukes som brystforstørring med eget fett, ved ansiktsløftning og ved andre rekonstruktive inngrep. Man kan også gjøre fettransplantasjon i kombinasjon med flere andre operasjoner.


Volumtap i ansiktet er noe som kommer med økende alder. Ved denne operasjonen tilbakeføres volumet ved å bruke kroppens eget fett. Fordelen med denne metoden er at kroppens immunforsvar ikke reagerer siden det som settes inn tilhører kroppen selv.

 

Det betyr også at det ikke er noen risiko for allergiske reaksjoner mot det som settes inn. Det kan kreves flere behandlinger før man får et optimalt resultat.

 

 

Brystforstørrelse med eget fett
Ansikt
Rynker
Arrkorreksjon

 

Pris på inngrepet: Se vår prisliste her

Du trenger ikke henvisning fra lege for vurdering. For bestilling av time til vurdering  hos plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  / plastikkprivat@medi3.no - eller benytt vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

 

 

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

 

Epost: firmapost@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

 

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00