Vaksinasjon / test / klinisk sykepleie

Medi3 Reise- og vaksinasjonsklinikk i Ålesund og Ulsteinvik tilbyr vaksiner, reisemedisinsk rådgiving, tilpasning av reiseapotek, samt salg av reiserelaterte produkter. Vi har tilgjengelig alle vaksiner som leveres av Folkehelseinstituttet og tilbyr våre tjenester både til ferie- og yrkesreisende. Avdelingen tilbyr også testing.
Vaksinasjon / test / klinisk sykepleie

Hvilke vaksine?

Dersom du lurer på om du trenger påfyll/tilleggsvaksiner eller hvilke vaksiner du trenger for reise til ulike land, kan du enkelt finne informasjon om det på vaksinekart.org.

Dersom du lurer på hvilke vaksiner du har, finner du oversikt på helsenorge.no.

 

Vi har tilgjengelig alle vaksiner som leveres av Folkehelseinstituttet, og tilbyr våre tjenester både til ferie- og yrkesreisende.

 

Medi3 Reise- og vaksinasjonsklinikk i Ålesund og Ulsteinvik tilbyr vaksiner, reisemedisinsk rådgiving, tilpasning av reiseapotek, samt salg av reiserelaterte produkter som impregnerte myggnett, myggspray mm. Vi har tilgjengelig alle vaksiner som leveres av Folkehelseinstituttet og tilbyr våre tjenester både til ferie- og yrkesreisende.

 

Reisekonsultasjon

Dersom du skal ut å reise er det lurt å besøke vår reise- og vaksinasjonsklinikk. En konsultasjon hos oss inneholder mye mer enn bare vaksinen. Våre sykepleiere har kunnskap om ditt reisemål og vil kunne gi deg råd om hvordan du bør forholde deg der, hva som er lurt å ta med eller passe på, og hva du evt bør gjøre dersom du er uheldig.Hvorfor vaksinere deg?
Vaksinering er viktig for å gi deg god beskyttelse mot sykdommer på reisemålet, og at du ikke tar med deg sykdommer hjem. I forbindelse med utenlandsreiser kan det være nødvendig å vurdere om du har behov for påfyll av tidligere vaksiner ( Det Norske Barnevaksinasjonsprogram ), vaksiner mot sykdommer på reisemålet og forebyggende behandling før du reiser.


Vi ønsker å være behjelpelig med å vurdere din nåværende vaksinasjonsstatus og hvilke vaksiner og forebyggende behandling du vil behøve. På grunn av at enkelte vaksiner bør gies flere ganger før du har fullstendig beskyttelse, så ønsker vi at du tar kontakt med oss i god tid før reisen. Vi forholder oss til Norsk Folkehelseinstitutt sine retningslinjer for vaksinasjon ved utenlandsreiser.


Din helse- og vaksinasjonsstatus
Til enkelte vaksiner er det viktig at vi har kjennskap til din helsestatus, hvilke medisiner du tar og om du har noen allergier. Du vil få utdelt et spørreskjema ved første konsultasjon her hos oss og i tillegg går vi igjennom dette med deg. Vi ønsker også at du tar med deg ditt vaksinasjonskort.


I enkelte tilfeller anbefaler vi at du får en legekonsultasjon før du reiser. Vi tilbyr oppdatert reisemedisinsk vurdering hos våre leger.


Du vil få skriftlig og muntlig informasjon om hver enkelt vaksine og forebyggende behandling.


Reiseprodukter
Vi er behjelpelig med å tilpasse reiseapoteket ditt.

Helserelaterte reiseeffekter
Vi tilbyr deg en hel del nyttige helserelaterte effekter som kan bidra til å gjøre reisen din mer komfortabel og trygg:
- Myggnetting
- Myggspray
- Førstehjelpspakker
- Flysokker

Vi gir deg generelle reiseråd og vurderer problemstillinger til hvert enkelt reisemål og anbefaler forhåndsregler deretter.

Vi har åpent alle dager mandag-fredag i Ålesund. I Bjørndalsvegen 14 i Ulsteinvik hver torsdag fra kl 0900-1430.

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost. 
For å sende til Medi3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.

Ulsteinvik

Bjørndalvegen 14a

6065 Ulsteinvik

 

Åpningstider:

Mandag - Torsdag: 08.00 - 15.30
Fredag : 0800-1500

 

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost.

Dette sikrer ikke trygg oppbevaring av dine personopplysninger. Du kan benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.
For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app) - digipost.no

Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Registering og bruk av Digipost er helt gratis. 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.

 

 - Medi3
MEDI3
Hvordan kan du best mulig planlegge drømmereisen din?

Start gjerne med en tur innom Medi3s Reise og vaksinasjonsklinikk og få vaksinene du trenger og gode reiseråd.