Fettsuging

Fettsuging

 
På fettansamlinger som ikke lar seg slanke eller trimme bort, kan man benytte fettfjerning som metode. Behandlingen er skånsom og gir varig resultat.

Fettsuging benyttes i stor grad i våre prosedyrer. Ofte inngår det som et viktig element i f. eks. bukplastikk, eller man ønsker gjort fettsugning som en tilleggsprosedyre  i forbindelse med andre plastikkirurgiske operasjoner. Noen ønsker utført kun fettsuging der vi tar større områder, men vi har en grense på uttatt fettvev på 4 – 4,5 ltr. Vanlige fettsuginger er mage, hofter, nedre rygg , lår/ kneområder , armhuler, overarmer, bryst, bakre nakke (buffalo hump).

 

Store fettsuginger gjøres i narkose, mindre, mer lokaliserte fettansamlinger kan gjøres i lokalbedøvelse evt. med tillegg av avslappende medisiner enten via munn eller intravenøst.


Vi har gjennom flere år brukt Water-Jet systemet. Dette er en skånsom metode der man får tilført vann via en injeksjonspumpe under hele prosedyren. Dette medfører at vevet er godt hydrert under hele prosedyren og det medfører mindre arrvevsdannelse i det behandlede område og vi mener også at det er lettere å få et jevnt resultat samt at det gjerne blir mindre blodutredelser. Vanlig fettsugningsteknikk får tilsatt vann kun i starten av prosedyren, som ikke er optimalt.

 
Vi bruker en narkoseform som gir rask oppvåkning og man kan reise hjem relativt raskt etter en slik prosedyre. Man får påmontert et kompresjonsplagg som brukes noen uker etterpå.

 For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .
Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.
For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Registering og bruk av Digipost er helt gratis. 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.