Brystforstørrelse med protese

Brystforstørrelse med protese

 
Gjennom livet endres brystene. Svangerskap, amming, vektøkning/-nedgang og aldring påvirker brystenes utseende. Dersom du ønsker brystforstørrelse kan vi i Medi3 tilby å få satt inn proteser.

I  de fleste tilfeller brukes fortsatt proteser  ved brystforstørrelse og da vanligvis silikonproteser (s.k. saltvannsproteser brukes praktisk talt kun ved rekonstruksjoner etter kreftbehandling).

Vi bruker kun Motiva proteser. Disse er relativt nyutviklede (men har vært i bruk nå, i 2020,  i 10 år – 1 mill. Implantater)  og holdes kvalitetsmessig for å være de beste implantater der risiko for både perforasjon og kapseldannelse er svært lav. Protesene er laget for å kunne ligge inne en vanlig livstid, men man anbefaler likevel at om man går til det skritt å legge inn proteser, må man ta med i beregningen at man på et tidspunkt bør få dem skiftet.

Motiva har også et garantiprogram som dekker nye proteser ved kapseldannelse og ruptur ( går hull på ) innen 10 år, samt også dekning av både proteser og kirurgi ved kapseldannelse innen 1 årMedi 3 vil, om der oppstår ruptur, eller  kapsel grad 3-4 tilby gratis skifte av protese innenfor 2 år fra opr. ( evt. om man av en eller annen grunn ønsker å ta dem ut ).


Motiva proteser foreligger i to gel-typer med ulik konsistens. Den mykeste (ergonomix) oppfører seg mer i retning av et vanlig bryst og gir mindre oppbygning i øvre pol ( og dermde kanskje et mer naturlig utseende og erstatter dermed det vi tidligere kalte anatomiske proteser ). Pga mykheten og styrken i implantatet kan man legge det inn via små snitt (  ned til 2,5 cm ). Vi legger vanligvis et snitt i folden under brystet som vi mener  er det beste. For dem som ønsker å få det lagt inn via armhulen vil slik teknikk snart bli etablert. 

 
Ved konsultasjon vil alle forhold bli diskutert, også om man vil legge protesen oppå eller  under brystmuskelen , og størrelse og projeksjon (hvor mye protesen bygger fremover).


Vi anbefaler å vente med inngrep til etter 20 års alder. I enkelte tilfelle kan det vurderes ned til 18 års alder. Vi snakker da om tilnærmet manglende bryst og nærmest en medisinsk indikasjon.

 
For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86 eller benytt gjerne vår timebestillingsfunksjon:

 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .
Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.
For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Registering og bruk av Digipost er helt gratis. 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.