Psykolog

Psykolog

 
Medi3 har et spennende fagmiljø med høy kompetanse innen flere medisinske områder. Vi er lokalt forankret, med lange tradisjoner og fokus på kvalitet og service. Pågangen etter tjenestene våre er stor og vi har behov for en psykolog som ønsker å bli en del av vårt dyktige team innen psykisk helsevern for voksne.

 

Medi3 har et spennende fagmiljø med høy kompetanse innen flere medisinske områder. Vi er lokalt forankret, med lange tradisjoner og fokus på kvalitet og service. Vi ble nylig valgt som samarbeidspartner for Helse Midt-Norge innen psykisk helsevern for barn/ungdom og voksne. Medi3 har etablert et solid team bestående av 20 fagpersoner; psykiatere, psykologspesialister, psykologer samt annet helsepersonell med kompetanse innen psykisk helsevern. Pågangen etter tjenestene våre er stor og vi har behov for en psykolog som ønsker å bli en del av vårt dyktige team innen psykisk helsevern for voksne. Arbeidssted er Ålesund.

 

Egenskaper:

  • Du er engasjert og evner å motivere og veilede mennesker
  • Du er fremoverlent, faglig oppdatert, interessert, og har gode kommunikasjonsevner
  • Du jobber selvstendig og effektivt, men trives også godt med samarbeid og vil bidra til å styrke vårt fagmiljø

 

Arbeidsoppgaver:

Vi utfører primært utredning i henhold til nasjonale retningslinjer og evidensbasert behandling. Vi bruker ulike behandlingsmetoder som psykoedukasjon, kognitiv terapi og ulike traumefokuserte behandlinger.

 

Vi tilbyr:

  • Spennende arbeidsoppgaver
  • Deltakelse i et hyggelig og spennende miljø med engasjerte kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

 

 

For informasjon:

Vibecke Fiskerstrand, Avdelingsleder Medi3 psykisk helsevern

Tlf.: 90 47 29 01 - Søknad sendes til: v.fiskerstrand@medi3.no

 

Søknadsfrist: 30. mars 2023 - SØK HER


Om oss

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs (ShipMed). Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik og i Oslo. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2021 for ca 200 mill kr (konsern).