Psykolog

Psykolog

 
Medi3 har nylig blitt valgt som samarbeidspartner for Helse Midt-Norge innen psykisk helsevern Nå søker vi etter psykolog som ønsker å bli med på vår spennende etablering.

Gjennom å tilby et bredt, fagkompetent og tilgjengelig utvalg av helsetjenester, har Medi3 etablert seg som et av Norges største private medisinske sentre. Nå ønsker vi å videreføre disse styrkene til et utvidet psykisk helsetilbud. Målet er å skape et senter for psykisk helse basert på kort ventetid, fagkompetanse og kundeservice.

Medi3 har nylig blitt valgt som samarbeidspartner for Helse Midt-Norge innen psykisk helsevern, og vil starte opp team for behandling av både barn/ungdom og voksne. Vi vil ha team bestående av både psykiater, psykologspesialist, psykologer samt annet helsepersonell med bakgrunn og kompetanse innen psykisk helse. Nå søker vi etter deg som ønsker å bli med på vår spennende etablering, og arbeide i et robust fagmiljø for psykisk helse i regionen. Arbeidssted Ålesund.

 

Vi søker etter:

Psykolog i 100 % stilling

Egenskaper:

  • Du er engasjert og evner å motivere og veilede mennesker.
  • Du er fremoverlent, faglig oppdatert og interessert, og har gode kommunikasjonsevner.
  • Du jobber selvstendig og effektivt, men trives også godt med samarbeid og vil bidra til å styrke vårt fagmiljø.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Utredning og behandling / samtaler (det vil være aktuelt å arbeide både innen fagområdet barn/ungdom og voksen)

 Vi tilbyr:

  • Spennende og høyt kompetent arbeidsmiljø, med varierte og utfordrende oppgaver, med veiledning og oppfølging av spesialister.
  • Dekning av spesialisering der dette er aktuelt.
  • Anledning å bli med å påvirke og utvikle et nyetablert fagmiljø.
  • Engasjerte, positive kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

 

For spørsmål om stillingen eller en uforpliktende prat, kontakt adm.dir Jan-Terje Teige jtt@medi3.no / Tlf 90522254.

Søknadsfrist 15.07.2022 

SØK HER

 

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik, Oslo og Ringvoll. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2020 for ca 180 mill kr (konsern). Medi 3 består også av datterselskapene Medi 3 Ringvoll Klinikken og Shipmed. Se www.medi3.no.