Influensavaksinasjon

Influensasesongen er rett rundt hjørnet, og det samme er influensavaksinen. Vi er forberedt på økt etterspørsel i år, og tilbyr influensavaksinering fra uke 42.

 

 

Vaksineringen skjer gjerne i perioden september til ut januar, og den gir vanligvis svært god beskyttelse mot å bli rammet av årets influensavirus - eller den forkorter og mildner sykdomsforløpet. Influensavaksine gir den mest effektive beskyttelsen mot influensa. Folkehelseinstituttet (FHI) har uttalt at de forventer en kraftigere influensasesong enn vanlig i år, blant annet fordi man ser dårligere immunitet mot influensa i befolkningen.

 

De siste årene har influensa-utbruddet vanligvis startet rundt jul og nyttår.

 

Det er spesielt viktig å vaksinere seg i år, med tanke på å redusere risikoen for dobbeltinfeksjon med influensa og covid-19.

 

Ved å vaksinere seg reduserer man sannsynligheten for å bli smittet og syk selv, samt at man unngår å smitte mennesker i sårbare grupper.

 

Influensa er en verdensomspennende infeksjon som følger årstidene. Ofte er det nye virusstammer hver vinter. Influensa er ikke bare plagsomt for den enkelte, men er smittsom og derved kostbar for samfunn og næringsliv. 

 

 

Vaksinasjon for ansatte?

Mange arbeidsgivere ser fordelene av at de ansatte får dette tilbudet gjennom bedriften.

Bedrifter kan bestille vaksine her ved å fylle ut skjemaet under. 

Har deres bedrift spørsmål knyttet til influensa / influensavaksinering?
Ta gjerne kontakt med bedriftshelsetjenesten på tlf 70 11 70 11 eller send en epost til bhtpost@medi3.no

Priser bedrift:

Kr 360,- (satt ved Medi3)
Kr 470,- (satt på arbeidsplass - minimum 5 personer)