Fettransplantasjon

Fettransplantasjon

 
Hos oss kan du flytte fettvev fra ett sted på kroppen til et annet. Metoden er ofte brukt for å forstørre bryst, men kan også brukes andre steder på kroppen.

 Det finnes i dag teknikker for å transplantere fettvev fra ett sted på kroppen til et annet, og Medi3 tilbyr dette. Oftest gjøres det for å forstørre bryst. Metoden kan også anvendes i ansikt, andre steder på kroppen, samt til forbedring av arrområder.

Metode

Man foretar fettsuging av et eller flere kroppsområder, oftest mage, hofteregioner eller lår. Denne fettsugingen må gjøres meget skånsomt, og tar derfor noe tid. Det kan gjøres i lokalbedøvelse, med tillegg av avslappende og smertestillende medisiner intravenøst. Det uttatte fettvevet kan så sprøytes inn i for eksempel brystet gjennom 2 – 3 små innstikk som ikke etterlater arr av noen betydning. Fettet distribueres i den overfladiske del av brystet, og blir ikke satt inn i selve kjertelvevet.

Hvor mye som kan settes inn avhenger av brystets størrelse i utgangspunktet og vil ligge mellom 150 og 200 ml. Dette vil vanligvis medføre en endring på ca. ½ cup-størrelse, og behandlingen kan gjentas dersom man ønsker det. MR-undersøkelser viser at man vil få en overlevelse av fettcellene som innsprøytes på 76, +/- 11 %.

Hvem egner fetttransplatasjon seg for?

- For kvinner som har ammet, og som ønsker seg noe mer fylde i brystene, og som har overflødig fett et annet sted på kroppen
- Brystasymetri / ulik bryststørrelse
- Rekonstruksjon etter fjerning av brystvev. Det er mulig å bygge opp igjen brystet, men man vil da trenge flere behandlinger over tid.
- Slanke kvinner med små bryst: dersom man har lite fettvev på kroppen, vil dette begrense hva som er mulig å få til. For disse vil ofte proteseinnlegg være et bedre alternativ.

For bestilling av time til vurdering for dette inngrepet hos vår plastikk kirurg , ta kontakt på tlf 70 11 71 86  eller bestill time her

Bestill time,

 

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost, da dette ikke sikrer trygg oppbevaring av dine personopplysninger .
Du kan imidlertid benytte Digipost for å overføre denne type opplysninger.
For å sende til Medi 3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Registering og bruk av Digipost er helt gratis. 

Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.