Psykolog

Psykologene våre hjelper deg med å takle psykiske lidelser. Utfordringer er en del av livet, og psykologen kan hjelpe deg med å finne løsninger. Bestill time
Psykolog

Psykologen kan hjelpe deg i tunge perioder eller bare til å bli bedre kjent med deg selv. Hun har taushetsplikt og du kan derfor snakke fritt om det du har på hjertet. Hun kan hjelpe deg ved samlivsproblemer og gir parterapi. Psykologen behandler også lidelser som utbrenthet, angst og depresjon, avhengighetsproblematikk og spiseforstyrrelser. 

Psykologen har et nært samarbeid med Medi3’s øvrige avdelinger

Det er viktig å ta sine følelser på alvor. Ingen problemer er for små eller for ubetydelige, så lenge det oppleves som et problem for deg. Du kan også søke psykolog fordi du ønsker hjelp til å bli bedre kjent med deg selv og forstå deg selv bedre, uten at du har psykiske problem.

En psykologtime varer 45 minutter. Hvor mange timer du trenger avhenger av problemstillingen. Enkelte har bare et par timer, andre følges opp over måneder og år.


Hvordan får jeg time?

Psykologen tar imot deg etter henvisning fra lege, eller ved at du selv tar kontakt direkte med Medi3. Det er altså ikke påkrevd med henvisning for å få time.

}
Hvor finner du oss?

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 Medi 3 AS har dessverre ikke anledning til å motta helseopplysninger på epost. 
For å sende til Medi3 må du logge inn i Digipost på web (ikke app).
Mottakeren som skal benyttes er «Medi 3 AS» med organisasjonsnummer 941455077.
Pass på å hake av for følgende nederst i meldingen: «Krev at mottaker logger seg på med BankID eller Buypass for å lese denne meldingen.»

Dersom du ikke har en Digipost-konto kan du enkelt registrere deg her: https://www.digipost.no/registrering/person
Dersom du ikke ønsker å bruke Digipost kan du sende opplysningene pr post eller levere ved oppmøte i en av våre klinikker.