Dermapen™

Dermapen™

 
Dermapenbehandling er verdens mest avanserte microneedling system. Den gir en hudforbedring helt uten kirurgi. De aktive ingrediensene og virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet som er basert på naturlige virkestoffer som aktiverer hudens egne celler og kollagen til regenerering.

Dermapen bruker ett nålhode med 12 små nåler til å vertikalt stikke små huller i huden og lage millioner av kanaler. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% flere aktuelle næringstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellen.

Ved å lage disse små mikrokanalene stimulerer dermapen til reperasjon og ny cellevekst. Gir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid. 


Noen av hudindikasjonene som kan behandles er:
- Store porer
- Strekkmerker
- Arr / Acne arr
- Linjer og rynker
- Slapp og ujevn hud
- Rosacea
- Oppstramming av hud
- Pigmenteringer
...og mye mer.


Skånsom behandling

Behandlingen er relativt rask og smertefri, men noen områder er mer følsomme enn andre, og kan føles som «sliping» av huden i større eller mindre grad. 

Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid – det vil si du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. Du kan bruke make-up etter et døgn. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere er Dermapen mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen er dermed en tryggere og mer komfortabel behandling som kan tilpasses ulike hudtilstander.

Behandling:

  • For generell hudforbedring er det nødvendig med 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.
  • For aknearr er det nødvendig med 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom. 
  • For strekkmerker er det nødvendig med 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling men du vil se en gradvis forbedring etter hver behandling. Mer langvarige resultater har med hvor lang tid cellefornyelsen tar (ca. 3 uker).

Om det er dypere linjer eller arr vil man kunne se synlig endring etter 2-3 til 6 måneder etter behandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6-12 måneder etter fullførte behandlinger.

 

Timebestilling

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Ulsteinvik

Bjørndalvegen 14a

6065 Ulsteinvik

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30