Kosmetisk dermatologiske behandlinger

Kosmetisk dermatologisk sykepleier Kristin Sandvik finner du ved Medi3s klinikker i Ålesund og Ulsteinvik, hvor hun blant annet tilbyr rynkebehandling, mesoterapi og behandlinger med dermapen og kjemisk peeling. Her finner du mer informasjon om de tjenestene vi tilbyr.
Kosmetisk dermatologiske behandlinger

Huden i stadig forandring

I løpet av livet forandrer huden seg flere ganger og behovene for behandling varierer. Noen ganger trenger huden en god boost med fuktighet, andre ganger dukker det opp sjenerende pigmentflekker, arr, sprukne blodkar eller rynker som vi ønsker å sette på vent. Det er mange faktorer som påvirker huden. Sollys, kosthold, trening, forurensning, hormoner, alder og stress kan være noen av disse. – Akne (kviser), solar keratose (solskader) og rosacea (hudsykdom med rødhet og utslett) er noe kosmetisk dermatologisk sykepleier hjelper til med. 

Kristin Sandvik er utdannet ved Senzie Akademiet, universitetet i Sørøst-Norge, som er den eneste høyskoleutdanningen innen estetisk medisin og kosmetisk dermatologi i Norden. Akademiet satser spesielt på videreutdanning av sykepleiere til kosmetisk dermatologiske sykepleiere.

 

Hudanalyse og skreddersydd behandling

Behandlinge starter alltid med en grundig hudanalyse. Deretter skreddersys behandlingen for den enkelte ut fra behov og ønsker.
– Mesoterapi, dermapenn og kjemisk peeling er gode behandlingsformer både for forbedringer i huden og smertefulle hudsykdommer.


Kristin Sandvik gir også råd og anbefalinger til hudpleieprodukter tilpasset den enkeltes livssituasjon, hudtilstand og behov, da det er viktig å bruke riktige produkter for å oppnå best mulig resultat for huden. I behandling blir det brukt kvalitetsprodukter fra Environ og Dr.Schrammek, disse er tilgjengelig for salg ved klinikkene i Ålesund og Ulsteinvik.   


Kompetanse og kvalitet
Kristin Sandvik samarbeide med allmennleger og andre spesialister ved Medi3. Den tverrfaglige kompetansen ved klinikkene kommer også pasientene til gode på mange måter.
 

Bestill time

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

Åpningstider:

Mandag kl 08.00 - 21.00
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 18.00
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Ulsteinvik

Bjørndalvegen 14a

6065 Ulsteinvik

Åpningstider:

Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30

 

 - Medi3
MEDI3
Nytt tilbud hos Medi3 - Medisinsk Hudpleie

Hud som skriker etter hjelp? Medi3 tilbyr nå medisinsk hudpleie. Akne, solskader, arr, pigmentflekker og rynker er noe av det som kan behandles, i tillegg til en rekke hudsykdommer. Kosmetisk dermatologisk sykepleier Kristin Sandvik vil være tilgjengelig ved Medi3s klinikker i Ålesund og Ulsteinvik, hvor hun blant annet tilbyr rynkebehandling, mesoterapi og behandlinger med dermapen og kjemisk peeling.