Ortopedspesialist Medi3 Oslo / Ålesund

Ortopedspesialist Medi3 Oslo / Ålesund

 
Vi opplever stor etterspørsel etter ortopediske vurderinger og inngrep og søker derfor etter ortopedspesialist som ønsker å bli en del av Medi3.

Våre pasienter kommer som privatbetalende, gjennom helseforsikringer eller via langsiktige avtaler Medi3 har med det offentlige. Vi ønsker oss en positiv og fleksibel medarbeider som kan bidra til å skape et godt arbeidsmiljø og å gi pasientene trygge omgivelser, et høyt servicenivå og høy faglig standard

 

Arbeidsoppgaver

  • Polikliniske konsultasjoner
  • Operasjoner
  • Oppfølging

 

Kvalifikasjoner

  • Spesialist i ortopedi
  • Norsk autorisasjon og gode norskkunnskaper
  • Faglig oppdatert og høy integritet
  • Resultatorientert
  • Omstillingsdyktig

 

Vi ser spesielt etter deg som har bred erfaring med fot- og knekirurgi. Spesialistene som arbeider hos oss har et velfungerende støtteapparat rundt seg – og får dermed de beste forutsetninger for å sette pasientene i fokus.

Mulig arbeidssted både Medi3 Oslo og Medi3 i Ålesund.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglige utfordringer i et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø.

 

Har du spørsmål om stillingen, kontakt adm.dir. i Medi3 AS, Jan-Terje Teige på mobil 905 22 254.  Vis din interesse for stillingen ved å registrere søknad  og CV her innen 15. januar 2022

 

Medi3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik og Oslo. Vi har ca. 150 ansatte inkl. tilknyttet personale og har en årlig omsetning på ca. 200 mill kr (konsern).

Datterselskapet Medi3 Oslo (tidl. Ringvoll Klinikken) er vår virksomhet i Oslo og omegn, som innebærer kirurgi og poliklinikk innen spesialisthelsetjenester, bla. ortopedi. Dette selskapet har ansatte samt tilknyttet personell som utgjør ca 8-10 årsverk. og har en årlig omsetning på ca. 20-25 mill kr.

Les mer på www.medi3.no