Intensivsykepleier

Intensivsykepleier

 
Vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget og søker etter intensivsykepleier med stort engasjement til 100% fast stilling til vår sykehusavdeling ved Medi3 i Ålesund Sentrum.

 

Medi3 har et spennende fagmiljø med høy kompetanse innen mange fagområder. Vi er lokalt forankret, med lange tradisjoner og med fokus på kvalitet og service. Medi3 avd. Sykehus tilbyr spesialisthelsetjenester til både offentlige og private pasienter; herunder dagkirurgi og poliklinikk for legespesialister. Avdelingen består av ca. 35 årsverk. I Møre og Romsdal er Medi3 den eneste private aktøren som har offentlig avtale, som omfatter vurderinger og operasjoner innenfor ulike spesialistområder som ortopedi, generell kirurgi, plastisk kirurgi, øre/nese/hals og øye. Vi har også et privat tilbud innenfor disse områdene.

 

Hos Medi3 vil dine arbeidsoppgaver være:

Bistå i den daglige driften herunder oppfølging av pre- og postoperative pasienter.

 

Kvalifikasjonskrav:

Stillingen krever norsk autorisasjon og spesialutdannelse i intensivsykepleie. Det er ønskelig med erfaring fra intensivavdeling. Du må kunne jobbe selvstendig, men vil også dra nytte av et betydelig faglig fellesskap hos oss.

 

Vi kan tilby:

- Et bredt og spennende fagmiljø

- Godt arbeidsmiljø med gode kolleger

- Regelmessig arbeidstid med fri helger og helligdager

- Konkurransedyktige lønnsvilkår og pensjonsordninger

 

 

Er du interessert i å høre mer om stillingen, ta gjerne kontakt med avd leder Gunhild Fjeldvig Tørlen på epost: g.torlen@medi3.no
Søknad sendes via Finn søknadskjema som du finner her: SØK HER

Om arbeidsgiveren
Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik, Oslo og Ringvoll. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2020 for ca 180 mill kr (konsern). Medi 3 består også av datterselskapene Medi 3 Ringvoll Klinikken og Shipmed. Se www.medi3.no.