Gynekolog

Gynekolog

 
Medi3 søker å styrke sitt tilbud innen gynekologi.

Tilbudet vil kunne gjelde primært for privatpersoner og forsikringsavtaler. Medi3 har en stor medlemsmasse av privatpersoner og faste brukere av øvrige tjenester, samt avtaler med forsikringsselskaper. Medi3 kan også bistå det offentlige tilbudet innen diverse helsetjenester.

En rolle som gynekolog i Medi3 innebærer kliniske konsultasjoner for pasienter. Medi3 har også fasiliteter for kirurgiske inngrep.

Avtaleform og omfang kan diskuteres.

 

Kvalifikasjonskrav
• Norsk godkjenning som gynekologspesialist
• Kandidaten må bidra med høy kvalitet, sette pasienten i fokus, være en god relasjonsbygger samt være serviceinnstilt og ha gode samarbeidsevner

 

Hva vi tilbyr
• Fleksibilitet, stor påvirkningskraft og god tilrettelegging lokalt forankret selskap, med uformelt arbeidsmiljø og korte beslutningslinjer
• Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger
• En del av Medi3s utmerkede faglige og sosiale felleskap

 

For søknad, spørsmål om stillingen eller en uforpliktende prat, kontakt avd. leder Sykehus, Gunhild Tørlen g.torlen@medi3.no / Tlf 92248632.
Medi3

 

Medi 3 er et av Norges største private medisinske sentre. Vi tilbyr et bredt og allment tilgjengelig utvalg av helsetjenester av kvalitet med kort ventetid, basert på beste fagkompetanse og kundeservice, herunder bedriftshelsetjeneste og tjenester innen medisinsk sikkerhet til sjøs. Vårt medisinske senter er i Ålesund, og vi har avdelinger i Ulsteinvik, Oslo og Ringvoll. Vi har ca. 150 ansatte og tilknyttet personale og omsatte i 2020 for ca 180 mill kr (konsern). Medi 3 består også av datterselskapene Medi 3 Ringvoll Klinikken og Shipmed. Se www.medi3.no.