Kosmetisk dermatologisk sykepleier utvider tilbudet

Kosmetisk dermatologisk sykepleier utvider tilbudet

 
Vår kosmetisk dermatologiske sykepleier Kristin Sandvik har hatt en enorm pågang siden oppstarten i august, og vi har derfor gleden av å informere om at hun nå utvider sin aktivitet hos Medi3 og vil være tilgjengelig mandag, onsdag og fredag i Ålesund , og tirsdager Ulsteinvik. Kristin tilbyr alle typer behandlinger - bl.a aknebehandling, rynkebehandling, mesoterapi og behandlinger med dermapen og medisinsk kjemisk peeling.

Åpningstider kosmetisk dermatologisk sykepleier Kristin Sandvik:


Medi3 Ålesund: 
Mandag     0900-1800
Onsdag      0900-1700
Fredag       0900-1500

Medi3 Ulsteinvik:
Tirsdag      1200-2000

 

Timebestilling

 

Du kan evt ringe tlf 70 11 70 00 / 70 11 72 90

 

Priser

 

 

Huden i stadig forandring
I løpet av livet forandrer huden seg flere ganger og behovene for behandling varierer. Noen ganger trenger huden en god boost med fuktighet, andre ganger dukker det opp sjenerende pigmentflekker, arr, sprukne blodkar eller rynker som vi ønsker å sette på vent. Det er mange faktorer som påvirker huden. Sollys, kosthold, trening, forurensning, hormoner, alder og stress kan være noen av disse.

– Det er mange som sliter med hudplager –og sykdommer, forteller Sandvik. – Akne (kviser), solar keratose (solskader) og rosacea (hudsykdom med rødhet og utslett) er noe jeg behandler ofte.

Sandvik er utdannet ved Senzie Akademiet, universitetet i Sørøst-Norge, som er den eneste høyskoleutdanningen innen estetisk medisin og kosmetisk dermatologi i Norden. Akademiet satser spesielt på videreutdanning av sykepleiere til kosmetisk dermatologiske sykepleiere.

 

Hudanalyse og skreddersydd behandling

 – Jeg starter alltid med en grundig hudanalyse, sier Sandvik. – Deretter skreddersyr jeg behandlingen for den enkelte ut fra behov og ønsker.
– Mesoterapi, dermapen og medisinsk kjemisk peeling er gode behandlingsformer både for forbedringer i huden og smertefulle hudsykdommer.

Kristin Sandvik gir også råd og anbefalinger til hudpleieprodukter tilpasset den enkeltes livssituasjon, hudtilstand og behov, da det er viktig å bruke riktige produkter for å oppnå best mulig resultat for huden. 

I behandling blir det brukt kvalitetsprodukter fra Environ og Dr.Schrammek, disse er også tilgjengelig for salg ved klinikkene i Ålesund og Ulsteinvik.

Her finner du mer informasjon om tilbudet vi har innen Medisinsk hudpleie


For timebestilling:

 Time bestiller du enkelt på nettsiden https://www.medi3.no/bestill-time/ eller telefon 70 11 70 00.