Åpningstilbud Medisinsk Hudpleie

Åpningstilbud Medisinsk Hudpleie

 
Fra 6. august tilbyr Medi3 medisinsk hudpleie i Ålesund og Ulsteinvik og vi har gleden av å gi deg supre åpningstilbud på Green Peel og Dermapen. Sommeren setter sitt preg på huden og behandlingene vi nå tilbyr i åpningskampanjen er ideelle for deg som ønsker fuktighet og spenst til huden.

Åpningstilbud medisinsk hudpleie:

Green peel:
20% på green peel fresh up - ut august:

Sol og varme gir en fin glød men den dehydrerer også huden og gjør at huden føles grovere. For å gjenopprette hudbarrieren er det derfor viktig å fjerne døde hudceller og tilføre fuktighet. Dette kan gjøres ved å eksfoliere huden ved hjelp av green peel. Green peel gjør slik at cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ” hudens reisverk ” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst. Pris for denne behandlingen er kr 960,- med rabatt.

Les mer om green peel her!


Microneedling med Dermapen:

20 % på microneedling med Dermapen - ut september.

Sommeren setter sitt preg på huden og mange ønsker å få tilbake fuktighet og spenst. Dermapen er en avansert form for microneedling som lager bittesmå kanaler i huden , ved hjelp av disse små kanalene tilføres gode næringsstoffer dypt ned i huden og til cellene som da styrkes og stimulerer kollagen og elastin produksjonen. Dette resulterer i en friskere og spenstigere hud. Hver behandling avsluttes med en avkjølende og beroligende maske. Pris for denne behandlingen er kr 1520,- med rabatt.

Les mer om Dermapenbehandling her.

Vi tilbyr også gratis green peel express ved kjøp av 3 produkter fra Dr. Shrammek.

 

 

Bestill time

 

}

Ålesund

Kongens gate 11

Postboks 1514, 6025 Ålesund

 

Epost: firmapost@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

 

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag kl 08.00 - 20.30
Tirsdag - Onsdag - Torsdag 08.00 - 17.30
Fredag 08.00 - 15.00

 

 

Ulsteinvik

Bjørndalvegen 14a - 6065 Ulsteinvik

Postboks 289, 6067 ULSTEINVIK

Postadresse:
Postboks 289, 6067 ULSTEINVIK  

Epost: ulsteinvik@medi3.no (send aldri personsensitive opplysninger)

Medi3 har dessverre ikke mulighet til å behandle sensitiv informasjon eller svare på medisinskfaglige spørsmål til pasienter pr epost, på grunn av personvern.
For mer informasjon om hvordan du kan kommunisere med oss, les mer her.

 

Åpningstider

Mandag-torsdag: 08:00-15:30
Fredag: 08:00-15:00